HOST: RUTGER SINAI/MC23

luciano hIwat

JULIETTE KOOLE

JEFFREY OEHLERS

PRISCILLA ALDANA

TWEE NIEUWE JURYLEDEN STELLEN ZICH VOOR

 

NATHALIE ZITTER

Geboren en getogen in Hilversum in 1983. Ik heb sinds mijn 17de streetdance- en hiphop lessen gegeven in Hilversum. Ik ben AALO en AAFA gecertificeerd. In 2006 ben ik als coach & choreograaf met mijn eerste wedstrijdteam D*versity (senioren) gestart. Daarna volgden nog de teams Selected (junioren) en Unlimited (megacrew). Hoogst behaalde resultaten zijn o.a. een 3de plaats bij HipHop Kingz, 1ste plaats bij Utrecht Dance Awards 2017, 8ste plaats bij het WK UDO 2016 in Glasgow, Schotland, 2de plaats bij het EK UDO 2017 in Kalkar, Duitsland en een 2de plaats bij het WK UDO 2017 in Glasgow, Schotland. Naast het coachen, lesgeven, het creëren van choreo's, het co-produceren van jaarlijkse voorstellingen en het organiseren van workshops heb ik zowel een HBO als WO rechtenstudie afgerond en werk ik momenteel fulltime als Legal Counsel voor een van de grootste dance labels ter wereld: Spinnin' Records.

 

BOGA BARBOSA

Boga Barbosa is een 25-jarige danser afkomstig uit Colombia opgegroeid in Zaandam.

Founder & crewmember van de danscrew 'Zolarsem Dance Generation' maakt hij onderdeel uit van de HipHopformatie 'ZSAlliance' waarmee ze in 2014 de eerste HipHoptempel hebben geopend midden in het centrum van Zaandam.

Naast het trainen en begeleiden van crewzs door heel de Zaanstreek reist Boga wekelijks het land voor lessen, workshops & battles. HipHop is zijn manier van leven geworden en hiermee slaat hij een brug tussen de jeugd, de HipHopcultuur & de dansscène samen met zijn broeders van de ZSAlliance.